Promoteams

promoteams

Boost uw business

Wij stellen een gepassioneerd promoteam samen voor al uw promo campagnes, flyer acties, samplings, brand activations,… in de straten, in uw winkel, op beurzen, etc. U opent een nieuwe winkel? U wil uw bedrijf of merk op de kaart zetten? U lanceert een nieuw product of merk? Of u wil gewoon uw naambekendheid vergroten? De gemotiveerde inzet van onze promotors zal actief bijdragen aan het rendement van uw product of dienst. Met de juiste styling en achtergrond bereiken zij de doelgroep die u voor ogen heeft.

Onze promotors zijn niet bang om mensen aan te spreken, integendeel! Zij staan niet alleen te popelen om uw product of dienst in de kijker te plaatsen, zij laten het publiek ook actief kennismaken met uw product. Verder kunnen zij enthousiast en gedreven leads voor uw bedrijf verzamelen. Heel wat gerenommeerde bedrijven doen hiervoor al een beroep op ons.

Perfecte match

Binnen ons vast profielenbestand selecteren wij de geschikte ‘brand ambassadors’ op basis van hun enthousiasme, de durf om mensen aan te spreken, hun uitstraling, etc. Wij kiezen steeds voor profielen die ook écht passen bij uw bedrijf of merk en product of dienst. In ons bestand zitten heel wat medewerkers met studies binnen de sales en marketing; zij zijn geknipt voor uw promotie opdrachten!

Profielen die ook écht passen
bij uw product of dienst

Recent cases

Some impressions

Samenwerken?

contacteer ons

More services

Be updated, be inspired.