hostesses-en-hosts

Hostesses en Hosts

Onze goed opgeleide, slimme en enthousiaste hostessen en hosts verzorgen de hospitality op uw bedrijfsfeesten, fashion events, VIP events, opendeurdagen, recepties, congressen,… Met hun klassevolle verschijning en warme gastvrijheid maken zij van elk event een succes.

> Check it out
promoteams

Promoteams

De opening van uw nieuwe winkel, de lancering van een nieuw product of merk, of gewoon uw naambekendheid vergroten? Wij stellen een gepassioneerd promoteam samen voor al uw promo campagnes, flyer acties, samplings, brand activations,…

> Check it out
event-models

Event Models

U heeft een project waarbij u een bepaalde beleving wenst te creëren? U wenst dat ook de hospitality op en top aansluit bij het thema van uw event? Samen met u casten we graag de geschikte event models.

> Check it out
campaign-models

Campaign Models

Een shoot voor een fotocampagne, een promofilmpje voor uw bedrijf,…? Samen met u selecteren wij de geschikte profielen die volledig passen in het concept dat u voor ogen heeft. De volledige styling en visagie van de modellen nemen wij ook voor onze rekening.

> Check it out
shuttle-drivers

Shuttle Drivers

U wenst uw gasten te vervoeren van de parking naar uw event? Een autoconcessie is sponsor van uw event? Onze shuttle drivers vervoeren uw gasten op een verantwoorde manier en zorgen voor een eerste goeie indruk. Casual of toch liever in stijlvol in pak? Volledig naar uw wensen!

> Check it out
grid-models

Grid Models

Met dezelfde klassevolle uitstraling waar wij zoveel belang aan hechten, voorziet Prime Impressions ook grid models voor het Circuit van Zolder. Zij werken er tijdens gekende races als de Blancpain GT Series.

> Check it out
styling-visagie

Styling & Visagie

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment van outfits en accessoires. Op zoek naar een outfit in een bepaald thema, een specifieke kleur,…? Wij gaan graag op zoek naar de perfecte outfit die past bij uw bedrijf of event. Aangepaste visagie en haarstyling zorgen ervoor dat de look naadloos aansluit bij uw concept of visie.

> Check it out

Klassevol, slim en goed opgeleid.

Be updated, be inspired.