Wie we zijn

Prime Impressions is een hospitality agency met ruime ervaring en een frisse spirit voor het leveren van enthousiaste, slimme en goed opgeleide hostessen & hosts, promo medewerkers en event models. Kwaliteit is voor ons een absolute must!

Vanuit de vaststelling dat er een gebrek was aan kwaliteitsvolle service in de hospitality- en promotiebranche en de overtuiging dat meer kwaliteit kon aangeboden worden, werd Prime Impressions opgericht in 2008. Het ruime klantenbestand dat Prime Impressions heeft opgebouwd, toont aan dat wij geslaagd zijn in deze missie. Wij werken voor klanten als KRC Genk, BMW, Matexi, VKW Limburg, Maasmechelen Village, Breitling,… Met onze passie voor hospitality en de juiste werkethiek van onze medewerkers ‘ontzorgen’ we onze klanten in al hun hospitality en promotie noden.

Experience Magazine 2017 riep Prime Impressions uit tot beste bureau van Limburg en gaf ons een plaats in de top 3 van de beste bureaus in België. Een mooie bekroning voor de kwaliteit die wij bij elke opdracht nastreven.

Elegance is not about
being noticed,
It’s about being remembered

Onze troeven

ZORGVULDIGE SELECTIE

Bij Prime Impressions bent u zeker van enthousiaste, slimme en goed opgeleide profielen die een grondige selectie hebben doorlopen. Met de grootste zorg gaan wij dagelijks op zoek naar geschikte profielen. Wij kennen onze medewerkers persoonlijk en zijn op de hoogte van hun studies, opleiding, achtergrond, etc. Hierdoor weten wij perfect wat iemand zijn sterke en mindere punten zijn.

MATCH MADE IN HEAVEN

Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar de perfecte match van hospitality en promotie personeel voor bedrijven of merken. Niet alleen het individu moet matchen met uw bedrijf of merk. Ook alle teamleden moeten bij mekaar ‘passen’. Wij selecteren binnen ons vast profielenbestand op basis van criteria die voor uw aanvraag belangrijk zijn. Zo bent u zeker van de ‘juiste’ impressie voor uw bedrijf of merk.

KLASSEVERHAAL

Prime Impressions gaat keer op keer voor een klassevolle invulling van de opdracht. Dit uit zich niet alleen in de stijlvolle styling en het elegante voorkomen van elke hostess, maar ook in de juiste attitude die zij in elke context weet aan te nemen en het niveau waarop zij de gasten kan aanspreken. Wij zetten bovendien sterk in op een groot aanbod aan stijlvolle outfits en de verdere uitbreiding hiervan.

EXCLUSIEVE PROFIELEN

Wij onderscheiden ons in de hospitality en promotiebranche doordat onze medewerkers exclusief voor Prime Impressions werken en niet voor andere agentschappen. Zo kunnen wij garanderen dat zij de waarden en normen waar wij voor staan, hoog in het vaandel dragen. Een host of hostess kan zo een echte ambassadeur of ambassadrice worden voor uw bedrijf of merk!

OPLEIDING EN OPVOLGING

Wij zorgen voor een persoonlijke opvolging van onze medewerkers, ook tijdens de opdrachten. Zo kunnen wij meteen bijsturen waar nodig en genieten onze medewerkers een continue opleiding. Hierdoor ‘ontzorgen’ wij u volledig op het vlak van hospitality. Goed gebriefd zullen onze medewerkers steeds een meerwaarde bieden tijdens uw event.

WARME GASTVRIJHEID

Als Limburgs bedrijf begrijpen wij als geen ander wat de waarde is van een warm onthaal voor uw gasten en klanten. Ook buiten Limburg maken wij graag gasten blij met onze uiterst gastvrije skills!

FOCUS OP KWALITEIT, NIET OP KWANTITEIT

Wij zijn een hospitality agentschap waarop u kan vertrouwen. Waar u met een gerust hart uw hospitality of promotie noden uit handen kan geven. Door zorgvuldige selecties, opleidingen, persoonlijke opvolging, feedback van onze klanten, etc. halen we steeds het beste in onze mensen naar boven en groeien we in onze kwaliteitsnormen. We gaan elke dag voor beter.

Klasse, exclusieve gezichten en warme gastvrijheid

Achter ons staat een geweldig team van jonge dames en heren
die van elke opdracht een groot succes maken!

Be updated, be inspired.