Event Models

event-models

Ultieme beleving!

U heeft een project waarbij u een bepaalde beleving wenst te creëren? De hospitality moet op en top aansluiten bij het thema van het event? De event models van Prime Impressions zijn de geknipte medewerkers die uw event naar een hoger niveau zullen tillen op het vlak van beleving en algemene uitstraling. Elfjes, etalagemodellen, schermers, een futuristische look,… Samen met u gaan we op zoek naar de geschikte event models voor uw event!

Om de juiste look te creëren werken wij samen met getalenteerde stylisten, make-up artiesten, haarstylisten en andere professionals, waardoor wij u van A tot Z kunnen bijstaan bij uw project.

Perfecte match

Binnen ons vast profielenbestand selecteren wij streng naar de looks en de uitstraling die u voor ogen heeft. Het voorkomen van een event model moet naadloos aansluiten bij de uitstraling en de beleving die u met uw event wil creëren. Verder krijgen onze event models de juiste kennis mee over de inhoud van uw event. Zo hebben zij niet alleen de juiste looks, maar matchen zij ook perfect met de inhoud van hun job!

Always striving to deliver
beyond expectations

Recent cases

Some impressions

Samenwerken?

contacteer ons

More services

Be updated, be inspired.