Ben jij de Prime ster
die we zoeken?

Ben jij de Prime ster die we zoeken?

Je wordt er blij van als je mensen kan helpen en een goed gevoel kan geven, je bent enthousiast, super gemotiveerd, professioneel en correct, positief ingesteld, nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren, je hebt ‘goesting’ om te werken en steekt graag de handen uit de mouwen, je hebt een elegant voorkomen en komt graag piekfijn voor de dag, je beschikt over goede sociale en mondelinge skills of je hebt de wil om hier sterk in te groeien, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt steeds je woord na, je bent een aangename teamplayer maar je kan ook perfect zelfstandig werken,...

Schrijf je dan snel in en wie weet nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek!

Spread our passion for hospitality

Werken bij Prime

UITDAGENDE OPDRACHTEN

Het studentenleven is duur en extra zakgeld komt dus goed van pas. Ook als jong werkende is een leuke bijverdienste mooi meegenomen! Met veel gevarieerde opdrachten, voor diverse klanten en op verschillende locaties, zal de job je nooit vervelen!

FLEXIBELE JOBS

Bij Prime Impressions kies je zelf wanneer en hoeveel je wil of kan werken, zodat je studies, hobbies, sociale leven, etc. hierdoor niet in het gedrang komen. Wij beschikken over een handig systeem waarbij je zelf je beschikbaarheden kan aanduiden en up-to-date kan houden.

SOCIALE & MONDELINGE SKILLS

Heel wat Primers geven aan dat hun sociale en mondelinge skills en hun assertiviteit er sterk op vooruit zijn gegaan sinds ze bij Prime werken. De durf ontwikkelen om mensen te benaderen en aan te spreken, op een passende en uiterst vriendelijke manier mensen te woord staan, een proactieve houding aannemen, professioneel zijn in alle omstandigheden,...

PROFESSIONEEL NETWERK

Je komt in contact met verschillende klanten en sectoren waar je potentiële werkgevers voor later kan ontmoeten. Zo zou je niet de eerste zijn die een stageplaats weet te versieren bij één van onze klanten. Ook jouw collega’s bij Prime zullen ooit een vaste job hebben. Door ze in je netwerk op te nemen, kunnen jullie in de toekomst iets voor elkaar betekenen. Een beetje gratis netwerken dus!

COMFORTZONE OVERSTIJGEN

Mensen durven benaderen en aanspreken in een bepaalde context, gasten informeren over het verloop van een event, enthousiast een product aan de man brengen,... Er zullen heel wat taken tussen zitten die je nog nooit eerder gedaan hebt en waarbij je uit je comfortzone zal moeten treden om ze tot een goed einde te brengen. No panic, wij staan je bij met raad en daad en veel tips!

ERVARING? NIET VEREIST!

Ervaring kan ook slechte ervaring zijn en daarom heb je bij Prime Impressions geen voorafgaande ervaring nodig in de hospitality- of promotiebranche. Wij leiden je op van A tot Z en leren je alle kneepjes van het vak. In ruil daarvoor verwachten we van jou eindeloze motivatie en enthousiasme!

Kortom: het staat geweldig
goed op je CV

Not convinced?
Prime stars talking

Strong alone,
unstoppable together

Vragen? Meer info nodig?

Contacteer ons

Be updated, be inspired.