Hostesses en Hosts

hostesses-en-hosts

Klasse,
exclusieve profielen
& warme gastvrijheid

De enthousiaste, slimme en goed opgeleide hostessen en hosts van Prime Impressions verzorgen de hospitality op uw bedrijfsopeningen en -feesten, fashion events, VIP events, recepties, huwelijken, opendeurdagen, beurzen, seminaries, congressen,… en dit in de meest uiteenlopende sectoren. Goed gebriefd en met de juiste achtergrond over uw bedrijf, product of dienst, zorgen zij voor een vriendelijk onthaal en vlotte begeleiding van uw gasten.

Prime Impressions staat gekend voor haar hostessen en hosts die steeds een klassevol voorkomen hebben en de juiste attitude weten aan te nemen in elke omgeving. Zij zijn uiterst gastvrij en begrijpen als geen ander wat de waarde is van een warm onthaal voor uw gasten. De vriendelijke begroeting en de focus op uw gasten, zal hen meteen een warm gevoel geven dat hen ook echt bijblijft. Doordat zij exclusief voor ons werken en niet voor andere agentschappen, kunnen wij garanderen dat zij de waarden en normen waar Prime Impressions voor staat hoog in het vaandel dragen.

Tijdens uw event fungeren onze hostessen en hosts als algemeen aanspreekpunt voor de vragen van uw gasten. Hierdoor kan u zich zorgeloos focussen op andere zaken die voor u belangrijk zijn. Naast een warm onthaal kan u hen inschakelen voor zoveel meer. Registratie van gasten via een gastenlijst, tablet of laptop, toebedelen van naambadges, toezicht houden op een vestiaire, overhandigen van geschenken, voorbereiden en uitdelen van goodiebags, begeleiden van gasten, podiumbegeleiding,… niets is hen te veel. Het enthousiasme van onze medewerkers zal uw gasten zeker bijblijven!

Wij begrijpen wat de waarde is
van een warm onthaal

Perfecte match

Bij elke aanvraag selecteren wij binnen ons vast profielenbestand de geschikte hostess of host op basis van criteria die voor uw aanvraag belangrijk zijn (looks, persoonlijkheid, maturiteit, professionele achtergrond, studies, werkervaring, eventuele meertaligheid, etc.). Elke klant en elk event zijn anders en dat vereist telkens een passende invulling. Wij maken er onze prioriteit van om te zorgen voor de ‘juiste’ impressie voor uw bedrijf of merk! Zo vereist een zakelijk congres waarbij de hostess op niveau een gesprek moet kunnen voeren een heel andere invulling dan een bedrijfsfeest dat moet eindigen op de dansvloer en waarbij vooral het enthousiasme van de hostessen aanstekelijk moet werken.

Onze hostessen en hosts zijn zorgvuldig gescreend bij hun aanwerving. Hierdoor kennen wij hen persoonlijk en weten wij perfect wat iemand zijn sterke en mindere punten zijn. Verder zorgen wij voor een degelijke opvolging, ook tijdens de uitvoering van de opdracht, waardoor we eventueel kunnen bijsturen indien nodig.

De juiste impressie voor
uw merk of bedrijf

Recent cases

Some impressions

Samenwerken?

contacteer ons

More services

Be updated, be inspired.