Bij Prime Impressions staan vertrouwen, kwaliteit en respect centraal. Door deze begrippen differentiëren wij ons op de markt van de rest. Prime Impressions speelt kort op de bal. Zowel voor, tijdens als na het evenement is er duidelijke feedback met de klant. Deze open communicatie geeft de klant steeds een klaar overzicht over het verloop van zijn evenement.

Prime Impressions staat garant voor een perfecte service. Om het hoge niveau van ons team te garanderen, hanteren wij een strenge selectieprocedure. Enkele eigenschappen die voor ons extreem belangrijk zijn; betrouwbaarheid, uitstraling, positiviteit, enthousiasme, verantwoordelijkheidszin, klasse, elegantie, flexibiliteit, vriendelijkheid, intelligentie … Voorts hechten wij ook veel belang aan talenkennis en een verzorgd voorkomen.

Ons team vertrekt altijd grondig opgeleid naar een evenement, en wij volgen onze medewerkers constant op, zodat we direct kunnen bijsturen, indien nodig. Een personeelsfeest, een trouw of een jaarvergadering, graag betoveren wij uw gasten met onze oprechte glimlach en geven wij u de garantie dat u een positieve impressie achterlaat bij uw gasten.

You never get a second chance to make a First Impression…


Klik hier voor meer info over Styling